Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Eggehviteomelett

Ingredienser

  • 4 stk. eggehvite , gjerne romtemperert
  • 0,25 ts salt
  • 1 ss olje til steking
  • 1 stk. tomat i skiver
  • 1 pk babyspinat , á 65 g
  • 2 stk. finhakket vårløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

186 kcal

Energi

10.4 g

Fett

18.8 g

Protein

2.8 g

Karbohydrater

2.2 mg

Jern

Del

Eggehviteomelett

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Eggehvite til overs? Denne eggehviteomeletten stekt med tomat og spinat er ypperlig å lage hvis du har eggehviter til overs. Server med litt grønn salat krydret med mild vårløk. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. eggehvite , gjerne romtemperert
  • 0,25 ts salt
  • 1 ss olje til steking
  • 1 stk. tomat i skiver
  • 1 pk babyspinat , á 65 g
  • 2 stk. finhakket vårløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

186 kcal

Energi

10.4 g

Fett

18.8 g

Protein

2.8 g

Karbohydrater

2.2 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Denne retten kan gjerne serveres med grovt brød. Dette vil øke kalori- og næringsinnholdet.
Eggehviteomelett

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 09.02.2023 10:13:34