Ingredienser

  • 4 stk. eggehvite , gjerne romtemperert
  • 0,25 ts salt
  • 1 ss olje til steking
  • 1 stk. tomat i skiver
  • 1 pakke babyspinat , á 65 g
  • 2 stk. finhakket vårløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

186kcal

Energi

10.4g

Fett

18.8g

Protein

2.8g

Karbohydrater

2.2mg

Jern

Del

Eggehviteomelett

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Eggehvite til overs? Denne eggehviteomeletten stekt med tomat og spinat er ypperlig å lage hvis du har eggehviter til overs. Server med litt grønn salat krydret med mild vårløk. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. eggehvite , gjerne romtemperert
  • 0,25 ts salt
  • 1 ss olje til steking
  • 1 stk. tomat i skiver
  • 1 pakke babyspinat , á 65 g
  • 2 stk. finhakket vårløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

186kcal

Energi

10.4g

Fett

18.8g

Protein

2.8g

Karbohydrater

2.2mg

Jern

Slik gjør du

  1. Pisk eggehviter og salt til det er stivt.
  2. Ha litt olje i en middels varm stekepanne. Legg i skiver av tomat og litt av spinaten (lager du 1 porsjon, kan du ha i ca. en håndfull). Ha i eggehvitene og la omeletten stivne .
  3. Hvelv omeletten over på tallerken og server med resten av salaten og finhakket vårløk.
Denne retten kan gjerne serveres med grovt brød. Dette vil øke kalori- og næringsinnholdet.
Eggehviteomelett

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant