Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eggehviteomelett

Eggehviteomelett

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. eggehvite , gjerne romtemperert
  • 0,25 ts salt
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 stk. tomat i skiver
  • 1 pk babyspinat , á 65 g
  • 2 stk. finhakket vårløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 186 kcal
Fett 10.4 g
Protein 18.8 g
Karbohydrater 2.8 g
Jern 2.2 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Eggehvite til overs? Denne eggehviteomeletten stekt med tomat og spinat er ypperlig å lage hvis du har eggehviter til overs. Server med litt grønn salat krydret med mild vårløk. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. eggehvite , gjerne romtemperert
  • 0,25 ts salt
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 stk. tomat i skiver
  • 1 pk babyspinat , á 65 g
  • 2 stk. finhakket vårløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 186 kcal
Fett 10.4 g
Protein 18.8 g
Karbohydrater 2.8 g
Jern 2.2 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Denne retten kan gjerne serveres med grovt brød. Dette vil øke kalori- og næringsinnholdet.
Eggehviteomelett

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7088, server:MP-PRD-WEB14 02.12.2023 16:07:20