Eggehviteomelett

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Eggehvite til overs? Denne eggehviteomeletten stekt med tomat og spinat er ypperlig å lage hvis du har eggehviter til overs. Server med litt grønn salat krydret med mild vårløk. 

Ingredienser

  • 4 stk eggehvite , gjerne romtemperert
  • 14 ts salt

  • 1 ss olje til steking
  • 1 stk tomat i skiver
  • 1 pakke babyspinat , á 65 g
  • 2 stk finhakket vårløk
Vis næringsinnhold
Energi
186kcal
Fett
10.4g
Protein
18.8g
Karbohydrater
2.8g
Jern
2.2mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Pisk eggehviter og salt stivt.
  2. Ha litt olje i en middels varm stekepanne. Legg i skiver av tomat og litt av spinaten (lager du 1 porsjon, kan du ha i ca. en håndfull). Ha i eggehvitene og la omeletten stivne .
  3. Hvelv omeletten over på tallerken og server med resten av salaten og finhakket vårløk.
Denne retten kan gjerne serveres med grovt brød. Dette vil øke kalori- og næringsinnholdet.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.