Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eggehviteomelett

Eggehviteomelett

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. eggehvite , gjerne romtemperert
  • 0,25 ts salt
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 stk. tomat i skiver
  • 1 pk babyspinat , á 65 g
  • 2 stk. finhakket vårløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 186 kcal
Fett 10.4 g
Protein 18.8 g
Karbohydrater 2.8 g
Jern 2.2 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Eggehvite til overs? Denne eggehviteomeletten stekt med tomat og spinat er ypperlig å lage hvis du har eggehviter til overs. Server med litt grønn salat krydret med mild vårløk. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. eggehvite , gjerne romtemperert
  • 0,25 ts salt
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 stk. tomat i skiver
  • 1 pk babyspinat , á 65 g
  • 2 stk. finhakket vårløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 186 kcal
Fett 10.4 g
Protein 18.8 g
Karbohydrater 2.8 g
Jern 2.2 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Denne retten kan gjerne serveres med grovt brød. Dette vil øke kalori- og næringsinnholdet.
Eggehviteomelett

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB15 26.05.2024 16:52:30