Blodpudding med sirup

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Blodpudding eller blodpølse - en favoritt fra barndommen! En smak av stekt blodpudding med sirup eller sukker gir gjerne nostalgiske minner. Blodpuddingen kan du kjøpe eller enkelt lage selv.

Ingredienser

  • 800 g blodpudding , eller blodpølse
  • 2 ss margarin eller margarin til steking
  • 4 ss sukker eller lys sirup til servering

Slik gjør du

  1. Skjær blodpuddingen i passe tykke skiver. 
  2. Ha margarin i en varm panne, og fres skivene med blodpudding på begge sider til de er gjennomvarme.

Server rykende varmt med sirup eller sukker til. 

Blodpudding med sirup

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.