Ingredienser

  • 800 g blodpudding , eller blodpølse
  • 2 ss margarin eller margarin til steking
  • 4 ss lys sirup eller sukker til servering
Del

Blodpudding med sirup

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Blodpudding eller blodpølse - en favoritt fra barndommen! En smak av stekt blodpudding med sirup eller sukker gir gjerne nostalgiske minner. Blodpuddingen kan du kjøpe eller enkelt lage selv.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

  • 800 g blodpudding , eller blodpølse
  • 2 ss margarin eller margarin til steking
  • 4 ss lys sirup eller sukker til servering

Slik gjør du

  1. Skjær blodpuddingen i passe tykke skiver.
  2. Ha margarin i en varm panne, og fres skivene med blodpudding på begge sider til de er gjennomvarme.
  3. Server blodpuddingen rykende varmt med sirup eller sukker til.

Blodpudding med sirup

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant