Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blodpudding med sirup

Blodpudding med sirup

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g blodpudding , eller blodpølse
  • 2 ss margarin eller margarin til steking
  • 4 ss lys sirup eller sukker til servering
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Blodpudding eller blodpølse - en favoritt fra barndommen! En smak av stekt blodpudding med sirup eller sukker gir gjerne nostalgiske minner. Blodpuddingen kan du kjøpe eller enkelt lage selv.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g blodpudding , eller blodpølse
  • 2 ss margarin eller margarin til steking
  • 4 ss lys sirup eller sukker til servering

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Blodpudding med sirup

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 23.04.2024 09:26:43