Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blodpannekaker

Blodpannekaker

Ingredienser

porsjoner

Pannekakerøre:

  • 3 dl reinsdyrblod eller matblod
  • 3 dl vann
  • 5 dl hvetemel
  • 3 ss lys sirup
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,25 ts malt allehånde
  • 1 stk. løk
  • 2 ss smør til steking

Til servering:

  • 2 ss lys sirup
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Å lage blodpannekaker og blodpudding av slaktedyr er en gammel tradisjon, og en viktig del av å utnytte hele slaktet. Vi har brukt reinsdyrblod, men det er enklest å få tak i matblod (svineblod), som du finner i frysedisken i velassorterte matbutikker.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Pannekakerøre:

  • 3 dl reinsdyrblod eller matblod
  • 3 dl vann
  • 5 dl hvetemel
  • 3 ss lys sirup
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,25 ts malt allehånde
  • 1 stk. løk
  • 2 ss smør til steking

Til servering:

  • 2 ss lys sirup

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: All verdens pannekaker

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB12 25.06.2024 11:34:36