Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Smørbrød med blodpudding

Sandwich med blodpudding, rødbete og fetaost

Ingredienser

porsjoner
  • 2 skiver surdeigsbrød
  • 2 ss smør
  • 200 g blodpudding
  • 1 stk. ferdig kokt rødbete
  • 2 ss hasselnøtter
  • 50 g fetaost
  • 1 ss flytende honning eller lys sirup
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Er du en av de som gjerne vil spise mer innmat, men ikke helt vet hvordan? Da er blodpudding et fint sted å starte - enten tradisjonelt servert med sirup, eller som her, i et herlig sandwich med fantastiske farger og masse smak! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 skiver surdeigsbrød
  • 2 ss smør
  • 200 g blodpudding
  • 1 stk. ferdig kokt rødbete
  • 2 ss hasselnøtter
  • 50 g fetaost
  • 1 ss flytende honning eller lys sirup

Slik gjør du

  1. Stek brødskivene i en stekepanne med litt smør til de er gylne på begge sider. La egg dem på litt tørkepapir.
  2. Del blodpudding i ca 1 cm tykke skiver. Varm stekepannen på nytt og tilsett litt mer smør. Stek blodpuddingen. Ha hakkede hasselnøtter i stekepannen sammen med blodpuddingen når den er nesten ferdig stekt.
  3. Skjær rødbete i tynne skiver.
  4. Smuldre fetaosten grovt med fingrene og legg blodpudding- og rødbeteskiver oppå. Dryss hasselnøter over og ringle litt honning på toppen. Kvern over litt pepper, og pynt gjerne med litt friske urter.

Smørbrød med blodpudding

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 18.04.2024 07:31:34