Brødsmulesti
Indrefilet, ytrefilet og entrecôte – tre fantastiske stykker som gjør seg perfekt på grillen. De kan grilles hele eller deles opp i biffer før steking. Ole Bjørn viser deg hvordan du får dem ekstra saftige!
Hvordan grille perfekt biff? Det er heldigvis ikke så komplisert, og vi viser deg hvordan du blir god til å grille biff - og tilbehøret du serverer til.
Grillet entrecôte er en sikker vinner, enten du går for helgrillet eller skiver - med eller uten bein!
Hvordan grille entrecôte
Hel indrefilet og chateaubriand på grillen er imponerende, men ikke så vanskelig som mange frykter.
Vil du grille den i skiver? Se fremgangsmåten under!
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.
Å grille hele fileter er mye enklere enn du tror og er perfekt å servere når du har gjester.
Ytrefilet i skiver, på grillspyd eller helstekt? Uansett hva du velger, finner du fremgangsmåten her.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.
Koreanerne elsker Bulgogi! Her har vi brukt en bulgogi-marinade på grillspyd med ytrefilet av storfe.
Hvordan du raskt og enkelt får fyr på grillen, regulerer temperaturen, bruker grillteknikkene riktig og får et saftig og godt resultat med riktig kjernetemperatur viser vi deg her.
Lær hvordan du griller dine gamle og nye favoritter. Vi har samlet de beste oppskriftene på tilbehør, sauser, marinader og andre must haves til grillsesongen.