Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Røkt elgstek

Røkt elgstek

Ingredienser

porsjoner
  • 1,5 kg elgstek eller flatbiff av elg
  • ca. 8 stk. einebær
  • 1 ts grovmalt pepper

Saltlake:

  • 1,5 l vann
  • 1 dl salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Elgkjøtt egner seg ypperlig til røyking. Det kan du gjøre selv i en liten røykovn. Alternativ kan du enkelt lage en "ovn" selv ved å bruke en gammel kjele, klippe til en metallrist som passer og legge den 4,5 cm over bunnen.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 1,5 kg elgstek eller flatbiff av elg
  • ca. 8 stk. einebær
  • 1 ts grovmalt pepper

Saltlake:

  • 1,5 l vann
  • 1 dl salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server røkt elgstek for eksempel med fløtegratinerte poteter og en salat. Det røkte kjøttet smaker også fortreffelig kaldt, gjerne som pålegg.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 00:36:13