Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svarthyllsaft.jpg

Svarthyllsaft

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 3 liter saft per porsjon

  • 1 kg svarthyllbær skylt og uten stilker
  • 500 g eple , i biter
  • saft av 1 stk. sitron
  • 6 dl sukker pr liter saft
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

De store, tunge klasene med glinsende svarte bær gir en mørk og aromatisk saft som smaker deilig både kald og varm. Svarthyllsaft er fin å bruke når man er forkjølet – den påstås å ha hostestillende virkning.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 3 liter saft per porsjon

  • 1 kg svarthyllbær skylt og uten stilker
  • 500 g eple , i biter
  • saft av 1 stk. sitron
  • 6 dl sukker pr liter saft

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB13 17.06.2024 15:25:42