Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Surdeigsbrød med havre

Surdeigsbrød med havre

Ingredienser

porsjoner

Surdeig:

Deig:

  • 700 g hvetemel
  • 100 g lettkokte havregryn
  • 6 dl vann
  • 10 g salt

Pynt:

  • 2 ss vann
  • 2 ss store havregryn
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Et stort deilig surdeigsbrød med havre til lange, late sommerdager. Bytt gjerne ut mer av hvetemelet med havre for mer smak og et grovere alternativ.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner

Surdeig:

Deig:

  • 700 g hvetemel
  • 100 g lettkokte havregryn
  • 6 dl vann
  • 10 g salt

Pynt:

  • 2 ss vann
  • 2 ss store havregryn

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruk gjerne et steketermometer til å sjekke om brødet er ferdig stekt. Brødet er ferdig stekt når det har kommet over 96 °C.

Surdeigsbrød med havre

Oppskrift utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 23.04.2024 15:18:31