Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Surdeigsbrød med revet egg

Ingredienser

  • 1 stk. egg
  • 1 stk. smør eller olje til steking
  • 1 skive surdeigsbrød
  • 1 ss gresk yoghurt
  • 1 ts chiliolje
  • 1 ts frisk dill
Del

Surdeigsbrød med revet egg

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lyst på et skikkelig god smørbrød? Smak på dette: sprø skiver av surdeig topp med revet kokt egg, yoghurt, chiliolje og frisk dill. Dette er frokosten for deg som virkelig vil kose deg, og de luftige trådene av kokt egg som rives over skiven setter virkelig prikken over i’en her.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. egg
  • 1 stk. smør eller olje til steking
  • 1 skive surdeigsbrød
  • 1 ss gresk yoghurt
  • 1 ts chiliolje
  • 1 ts frisk dill

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Serveres med en gang.

Surdeigsbrød med revet egg

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB15 02.04.2023 00:46:19