Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Surdeigsbrød med revet egg

Surdeigsbrød med revet egg

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. egg
  • 1 ss smør eller olje til steking
  • 1 skive surdeigsbrød
  • 1 ss gresk yoghurt
  • 1 ts chiliolje
  • 1 ts frisk dill
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lyst på et skikkelig god smørbrød? Smak på dette: sprø skiver av surdeig topp med revet kokt egg, yoghurt, chiliolje og frisk dill. Dette er frokosten for deg som virkelig vil kose deg, og de luftige trådene av kokt egg som rives over skiven setter virkelig prikken over i’en her.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. egg
  • 1 ss smør eller olje til steking
  • 1 skive surdeigsbrød
  • 1 ss gresk yoghurt
  • 1 ts chiliolje
  • 1 ts frisk dill

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Serveres med en gang.

Surdeigsbrød med revet egg

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hvordan bake et perfekt surdeigsbrød?

Podcast-episode: Alt du kanskje lurer på om surdeig

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 15.04.2024 13:45:40