Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Sukkerbrød

Ingredienser

12  porsjoner
  • 5 stk. egg
  • 150 g (1 3/4 dl) sukker
  • 150 g (2 1/2 dl) hvetemel
  • 1 ts bakepulver
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (14)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Et sukkerbrød er kanskje kaken de aller fleste kjenner. Luftig og flott, kan spises som det er med litt melisglasur eller fylles og bli til en lekker bløtkake eller marsipankake.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

12  porsjoner
  • 5 stk. egg
  • 150 g (1 3/4 dl) sukker
  • 150 g (2 1/2 dl) hvetemel
  • 1 ts bakepulver

Slik gjør du

Sukkerbrød 2

Du trenger: egg, sukker, hvetemel og bakepulver.

trinn du kan merke av
Sukkerbrød 3a_tips
Bruk romtempererte egg, de har en bedre piskeevne og gir en mer luftig eggedosis. Når er eggedosisen stiv nok? Skriv «Ole» med vispen, klarer du se hele navnet før eggedosisen flyter ut er den ferdig.
Sukkerbrød 3b
Sukkerbrød 3c
Sukkerbrød 3d
Sukkerbrød 4
Sukkerbrødet kan pakkes inn i plastfolie og fryses om du ikke ønsker å fylle det med en gang.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB15 13.04.2024 04:26:22