Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Runde knekkebrød

Runde knekkebrød

Ingredienser

porsjoner
  • 5 dl hvetemel
  • 4 dl fin sammalt hvete
  • 4 dl grov sammalt hvete
  • 1 pk tørrgjær
  • 1 ts salt
  • 5 dl vann
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Enkle og gode knekkebrød som smaker godt til frokosten. Knekkebrødet er grovt og sunt, og holder deg mett frem til lunsj.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 5 dl hvetemel
  • 4 dl fin sammalt hvete
  • 4 dl grov sammalt hvete
  • 1 pk tørrgjær
  • 1 ts salt
  • 5 dl vann

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Oppbevares tørt i boks eller på tørkerullholder som vist på bildet.

 

Kilde: Opplysningskontoret for brød og korn, www.brodogkorn.no

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB13 25.06.2024 11:59:22