Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Raspeball

Raspeball med dott

Ingredienser

porsjoner

Raspeballer:

  • ca. 750 g rå potet
  • ca. 300 g kokt potet
  • ca. 3 dl byggmel
  • 2 ss hvetemel
  • 1 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (7)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Raspeball, komle, kompe, potetball, klubb, kjært barn har mange navn. Dette er tradisjonsmat i hele landet, men tilbehør og serveringsmåter varierer fra sted til sted. I denne oppskriften har vi fylt raspeballene med terninger av kokt lettsaltet sideflesk, og servert dem med rørte tyttebær og sukker.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Raspeballer:

  • ca. 750 g rå potet
  • ca. 300 g kokt potet
  • ca. 3 dl byggmel
  • 2 ss hvetemel
  • 1 ts salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Raspeballene kan også fylles med annet type kjøtt, som salt lammekjøtt, bacon eller kjøtt fra røkt eller salt svineknoke.

Server raspeballene med rørte tyttebær og sukker.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB11 16.04.2024 12:03:20