Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rabarbrasirup

Rabarbrasirup med jordbær

Ingredienser

1  porsjoner
  • 10 dl rabarbra i biter
  • 200 g jordbær
  • 1,5 l vann
  • ca. 6 dl sukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Her er en oppskrift som du kan ta litt på en slump. Hvor mye rabarbra og hvor mye jordbær er opp til deg. Bruker du bare jordbær, så blir det jordbærsirup. Beregn 2 deler sukker på 3 deler væske etter koking.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner
  • 10 dl rabarbra i biter
  • 200 g jordbær
  • 1,5 l vann
  • ca. 6 dl sukker

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Sirupen holder seg godt lenge. Den smaker kjempegodt til is og pannekaker, du kan smøre den på brødskiva eller bruke den som søtt tilbehør til gode oster.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB14 17.06.2024 15:56:05