Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ostesymfoni

Ostesymfoni

Ingredienser

porsjoner
  • 120 g brie
  • 120 g blåmuggost
  • 120 g ridderost
  • 20 stk. hasselnøtter uten skall
  • 2 ss honning
  • 4 stk. tørkede fiken , aprikos eller dadler
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Klassisk ostetallerken slår aldri feil. Du kan enten servere denne retten som en dessert eller som en del av et tapasbord.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 120 g brie
  • 120 g blåmuggost
  • 120 g ridderost
  • 20 stk. hasselnøtter uten skall
  • 2 ss honning
  • 4 stk. tørkede fiken , aprikos eller dadler

Slik gjør du

Du kan enten lage et stort fat som alle forsyner seg av, eller legge opp en porsjon til hver person.

  1. Rist nøttene i en varm, tørr stekepanne i ca 1 minutt. Skyv pannen til side og rør inn honningen.
  2. Del fikenen i to og legg de opp sammen med osten og de søte nøttene. 

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 18.07.2024 15:59:22