Ingredienser

  • 120 g brie
  • 120 g blåmuggost
  • 120 g ridderost
  • 20 stk. hasselnøtter uten skall
  • 2 ss honning
  • 4 stk. tørkede fiken , aprikos eller dadler
Del

Ostesymfoni

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Klassisk ostetallerken slår aldri feil. Du kan enten servere denne retten som en dessert eller som en del av et tapasbord.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 120 g brie
  • 120 g blåmuggost
  • 120 g ridderost
  • 20 stk. hasselnøtter uten skall
  • 2 ss honning
  • 4 stk. tørkede fiken , aprikos eller dadler

Slik gjør du

Du kan enten lage et stort fat som alle forsyner seg av, eller legge opp en porsjon til hver person.

  1. Rist nøttene i en varm, tørr stekepanne i ca 1 minutt. Skyv pannen til side og rør inn honningen.
  2. Del fikenen i to og legg de opp sammen med osten og de søte nøttene. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant