Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Nøtter i honning

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 125 g hasselnøtter
  • 125 g mandler
  • 50 g valnøttkjerner
  • 50 g pistasjnøtter
  • 350 g honning
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ss salt
Del

Nøtter i honning

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Blandede nøtter og flytende honning - en himmelsk kombinasjon! Lag en stor porsjon når du først er i gang. Holdbarheten er lang, og smaken blir bare bedre og bedre etter hvert.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 125 g hasselnøtter
  • 125 g mandler
  • 50 g valnøttkjerner
  • 50 g pistasjnøtter
  • 350 g honning
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ss salt

Slik gjør du

  1. Rist nøttene i en stekepanne på middels varme til de har blitt litt brent i kantene.
  2. Hell nøttene i et kjøkkenhåndkle og gni dem godt slik at noe av skallet løsner. Avkjøl.
  3. Ha nøttene i en skål. Pass på at ikke skall og urenheter blir med. Tilsett honning, sitron og salt. Rør godt rundt.
  4. Oppbevar i et glass. Holdbar i minst to måneder. 

 

Nøtter i honning smaker nydelig til alle slags oster, men kan også serveres på toppen av gresk yoghurt. Eller hva med litt nøtter og honning på vaniljeis?

En stilk rosmarin eller timian i honningen gir ekstra spennende smak.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB14 30.11.2022 07:43:19