Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bærgrøt med råkrem

Bærgrøt med råkrem

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g friske bær ( jordbær, blåbær, rips, bringebær, solbær)
  • 0,5 dl vann
  • ca. 100 g sukker (smak til med)
  • 2,5 ss potetmel
  • 1 dl vann

Råkrem:

  • 3 dl kremfløte
  • 3 stk. eggeplomme
  • 4 ss sukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bærgrøt med råkrem er en nydelig sommerdessert som gjerne kan nytes ute i hagen eller på terrassen.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g friske bær ( jordbær, blåbær, rips, bringebær, solbær)
  • 0,5 dl vann
  • ca. 100 g sukker (smak til med)
  • 2,5 ss potetmel
  • 1 dl vann

Råkrem:

  • 3 dl kremfløte
  • 3 stk. eggeplomme
  • 4 ss sukker

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Har du syltetøyrester er det fint å lage bærgrøt eller rødgrøt av dette. Server med melk eller fløtemelk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 15.04.2024 14:18:46