Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pannestekt ørret med dillpoteter og squash

Stekt røye med dillpoteter og squash

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. røye eller fjellørret
  • 4 stilker frisk dill
  • 3 ss smør
  • 400 g små potet
  • 1 stk. grønn squash
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ss sukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sprøstekt hel røye eller fjellørret er virkelig snadder, enten du har fisket selv i et stille fjellvann eller plukket opp i fiskedisken. Dette er en tilberedningsmetode som egner seg godt til alle slags små fisk.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. røye eller fjellørret
  • 4 stilker frisk dill
  • 3 ss smør
  • 400 g små potet
  • 1 stk. grønn squash
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ss sukker

Slik gjør du

trinn du kan merke av

En klatt rømme og en sitron i biter kan være ekstra tilbehør.

Alle typer små fisk kan stekes på denne måten. Noen liker også å vende fisken i mel, salt og pepper før steking, noe som gir fisken en fin stekeskorpe. Små bekkørret, fjellørret, sei, torsk, flyndre, abbor og røye er fiskeslag som er glimrende å pannesteke. 

Pannestekt ørret med dillpoteter og squash

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 03:09:49