Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pannestekt ørret med dillpoteter og squash

Ingredienser

  • 1 stk. røye eller fjellørret
  • 4 stilker frisk dill
  • 3 ss smør
  • 400 g små potet
  • 1 stk. grønn squash
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ss sukker
Del

Stekt røye med dillpoteter og squash

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sprøstekt hel røye eller fjellørret er virkelig snadder, enten du har fisket selv i et stille fjellvann eller plukket opp i fiskedisken. Dette er en tilberedningsmetode som egner seg godt til alle slags små fisk.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. røye eller fjellørret
  • 4 stilker frisk dill
  • 3 ss smør
  • 400 g små potet
  • 1 stk. grønn squash
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ss sukker

Slik gjør du

trinn du kan merke av

En klatt rømme og en sitron i biter kan være ekstra tilbehør.

Alle typer små fisk kan stekes på denne måten. Noen liker også å vende fisken i mel, salt og pepper før steking, noe som gir fisken en fin stekeskorpe. Små bekkørret, fjellørret, sei, torsk, flyndre, abbor og røye er fiskeslag som er glimrende å pannesteke. 

Pannestekt ørret med dillpoteter og squash

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 21.03.2023 21:29:07