Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
DELFIAKAKE

Delfiakake

Ingredienser

porsjoner
  • 375 g kokesjokolade
  • 375 g kokosfett (delfiafett) (1 1/2 pk)
  • 6 ss sterk kaffe
  • 4 stk. egg
  • 4 ss sukker
  • 12 stk. søt kjeks (gjerne "Per")
  • ca. 150 g kulørt marsipan i tynne skiver
  • 2 pk gelétopper (á 100 g)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (18)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Delfiakake er en mektig klassiker som utvilsomt hører julen til! Kjeks og marsipan legges lagvis, med sjokoladeblanding mellom lagene. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 375 g kokesjokolade
  • 375 g kokosfett (delfiafett) (1 1/2 pk)
  • 6 ss sterk kaffe
  • 4 stk. egg
  • 4 ss sukker
  • 12 stk. søt kjeks (gjerne "Per")
  • ca. 150 g kulørt marsipan i tynne skiver
  • 2 pk gelétopper (á 100 g)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

 

Delfiakake har god holdbarhet i kjøleskap, men kan også fryses.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB13 29.05.2024 02:26:14