Punsjeboller

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Har du noen kakerester er det supert å lage punsjeboller av! Og hvis du ikke har noen rester bør du vurdere å bake litt. Disse punsjebollene er nemlig veldig gode...

Ingredienser

1 Porsjoner

Gir 30-40 stk avhengig av størrelse

  • 250 g kakesmuler
  • 75 g finhakkede mandler
  • 100 g romtemperert smør
  • 125 g melis
  • 3 stk. eggeplomme
  • ca. 2 ss rom , sherry eller likør
  • ca. 2 dl kakestrøssel

Slik gjør du

  1. Bland kakesmuler og mandler.
  2. Pisk romtemperert smør og melis til en hvit og luftig blanding.
  3. Ha i én og én eggeplomme.
  4. Vend inn kakesmuler og smak til med for eksempel vanilje, rom, akevitt eller annet. Sett massen kjørlig til den stivner.
  5. Trill små kuler av massen og rull dem i kakepynt, siktet kakao, kokos, finhakket sjokolade eller dypp dem i smeltet sjokolade.

Oppbevar konfektkulene kjølig.

Som kakesmuler kan du bruke både knuste småkaker, julekaker, biscotti eller søte kjeks.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt fra 1. juli til 9. august pga ferie