Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Punsjeboller alternativ 2

Ingredienser

1  porsjoner

Gir 30-40 stk avhengig av størrelse

  • 250 g kakesmuler
  • 75 g finhakkede mandler
  • 100 g romtemperert smør
  • 125 g melis
  • 3 stk. eggeplomme
  • ca. 2 ss rom , sherry eller likør
  • ca. 2 dl kakestrøssel
Del

Punsjeboller

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du noen kakerester er det supert å lage punsjeboller av! Og hvis du ikke har noen rester bør du vurdere å bake litt. Disse punsjebollene er nemlig veldig gode...

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner

Gir 30-40 stk avhengig av størrelse

  • 250 g kakesmuler
  • 75 g finhakkede mandler
  • 100 g romtemperert smør
  • 125 g melis
  • 3 stk. eggeplomme
  • ca. 2 ss rom , sherry eller likør
  • ca. 2 dl kakestrøssel

Slik gjør du

  1. Bland kakesmuler og mandler.
  2. Pisk romtemperert smør og melis til en hvit og luftig blanding.
  3. Ha i én og én eggeplomme.
  4. Vend inn kakesmuler og smak til med for eksempel vanilje, rom, akevitt eller annet. Sett massen kjørlig til den stivner.
  5. Trill små kuler av massen og rull dem i kakepynt, siktet kakao, kokos, finhakket sjokolade eller dypp dem i smeltet sjokolade.

Oppbevar konfektkulene kjølig.

Som kakesmuler kan du bruke både knuste småkaker, julekaker, biscotti eller søte kjeks.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 25.03.2023 08:05:04