Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Punsjeboller alternativ 2

Punsjeboller

Ingredienser

1  porsjoner

Gir 30-40 stk avhengig av størrelse

  • 250 g kakesmuler
  • 75 g finhakkede mandler
  • 100 g romtemperert smør
  • 125 g melis
  • 3 stk. eggeplomme
  • ca. 2 ss rom , sherry eller likør
  • ca. 2 dl kakestrøssel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du noen kakerester er det supert å lage punsjeboller av! Og hvis du ikke har noen rester bør du vurdere å bake litt. Disse punsjebollene er nemlig veldig gode...

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner

Gir 30-40 stk avhengig av størrelse

  • 250 g kakesmuler
  • 75 g finhakkede mandler
  • 100 g romtemperert smør
  • 125 g melis
  • 3 stk. eggeplomme
  • ca. 2 ss rom , sherry eller likør
  • ca. 2 dl kakestrøssel

Slik gjør du

  1. Bland kakesmuler og mandler.
  2. Pisk romtemperert smør og melis til en hvit og luftig blanding.
  3. Ha i én og én eggeplomme.
  4. Vend inn kakesmuler og smak til med for eksempel vanilje, rom, akevitt eller annet. Sett massen kjørlig til den stivner.
  5. Trill små kuler av massen og rull dem i kakepynt, siktet kakao, kokos, finhakket sjokolade eller dypp dem i smeltet sjokolade.

Oppbevar konfektkulene kjølig.

Som kakesmuler kan du bruke både knuste småkaker, julekaker, biscotti eller søte kjeks.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB13 14.06.2024 13:41:01