Vannmelonsorbet med lønnesirup og salt Kategori Sunn Vanskelighetsgrad Enkel Tid Over 60 min Små ispinner laget av vannmelon, smaksatt med litt lønnesirup og salt, smaker herlig i sommervarmen. Saltet er med på å fremheve smakene fra vannmelonen, og danner et helt nytt og spennende smaksbilde. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 1Kommentarer Ingredienser Porsjoner 500 g vannmelon i terninger Saft av 1⁄2 stk sitron 2 ss lønnesirup 1⁄2 ts flaksalt Vis næringsinnhold Energi 47,5kcal Fett 0,175g Protein 0,88g Karbohydrater 10,48g Jern 0,36mg Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør. Slik gjør du Kjør vannmelon i blender eller stavmikser. Smak til med sitron, lønnesirup og flaksalt. Hell blandingen i isformer eller i en passende boks (slik at du kan kule sorbeten). Sett formene i fryseren i 3-4 timer, eller til sorbeten er helt stiv. Stikk inn ispinnene når blandingen har såvidt stivnet. Ispinner av tre får man blant annet kjøpt i hobbybutikker eller på Internett. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.