Ingredienser

16  porsjoner
  • vaniljefrø fra 1 stk. vaniljestang
  • 2 ts sukker
  • 2 ss melk
  • 350 g gresk yoghurt
  • 16 stk. jordbær
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

120kcal

Energi

1.9g

Fett

6.3g

Protein

18.5g

Karbohydrater

0.2mg

Jern

Del

Jordbær på pinne

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Jordbær på pinne, dyppet i gresk yoghurt og satt i fryseren, er en ypperlig liten søtsak å ta frem når venninnene kommer på besøk. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

16  porsjoner
  • vaniljefrø fra 1 stk. vaniljestang
  • 2 ts sukker
  • 2 ss melk
  • 350 g gresk yoghurt
  • 16 stk. jordbær
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

120kcal

Energi

1.9g

Fett

6.3g

Protein

18.5g

Karbohydrater

0.2mg

Jern

Slik gjør du

  1. Del vaniljestang i to, og skrap ut frøene. Bland dem sammen gresk yoghurt, sukker og melk.
  2. Tre jordbær på pinner, og dypp dem i yoghurtblandingen.
Pinner fås kjøpt i ulike hobbyforretninger eller spesialbutikker som selger bakeutstyr.
  1. Sett jordbærene i fryseren til yoghurten har stivnet.
Stikk hull i en eggekartong eller sett pinnene i et glass fylt med sukker, da kan du fryse dem stående.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant