Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Appelsin- og sitronsorbet

Ingredienser

  • saften av 2 stk. sitron
  • saften av 0,5 stk. appelsin
  • 1,25 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 1 stk. eggehvite
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

138 kcal

Energi

0 g

Fett

1.3 g

Protein

30.0 g

Karbohydrater

0.1 mg

Jern

Del

Appelsin- og sitronsorbet

(9)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lyst på en sunn dessert, som også ser lekker ut? Sorbeten er et friskt pust og en kald avslutningsrett som passer etter et større måltid.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • saften av 2 stk. sitron
  • saften av 0,5 stk. appelsin
  • 1,25 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 1 stk. eggehvite
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

138 kcal

Energi

0 g

Fett

1.3 g

Protein

30.0 g

Karbohydrater

0.1 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Tips: Det varierer med væskemengde fra frukt til frukt. 1 1/4 dl sitronsaft og 1/2 dl appelsinsaft er den ideelle mengden til en porsjon med én eggehvite.

Server sorbeten i de frosne, halve sitronene.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 22.03.2023 01:37:10