Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Appelsin- og sitronsorbet

Appelsin- og sitronsorbet

Ingredienser

porsjoner
  • saften av 2 stk. sitron
  • saften av 0,5 stk. appelsin
  • 1,25 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 1 stk. eggehvite
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 138 kcal
Fett 0 g
Protein 1.3 g
Karbohydrater 30.0 g
Jern 0.1 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (11)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lyst på en sunn dessert, som også ser lekker ut? Sorbeten er et friskt pust og en kald avslutningsrett som passer etter et større måltid.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • saften av 2 stk. sitron
  • saften av 0,5 stk. appelsin
  • 1,25 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 1 stk. eggehvite
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 138 kcal
Fett 0 g
Protein 1.3 g
Karbohydrater 30.0 g
Jern 0.1 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Tips: Det varierer med væskemengde fra frukt til frukt. 1 1/4 dl sitronsaft og 1/2 dl appelsinsaft er den ideelle mengden til en porsjon med én eggehvite.

Server sorbeten i de frosne, halve sitronene.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 20.04.2024 01:52:33