Ingredienser

  • 0,5 kg små tomat
  • 0,5 kg små plommetomat
  • 1 bunt liten frisk basilikum
  • 5 skiver brød
  • 2 ss olivenolje

Dressing

  • 8 ss virgin olivenolje
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Tomat- og brødsalat

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne klassiske toskanske salat "panzanella" kan varieres i det uendelige med alt fra løk og kapers for ansjos og agurk - det avhenger av tradisjonen fra familie til familie. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 0,5 kg små tomat
  • 0,5 kg små plommetomat
  • 1 bunt liten frisk basilikum
  • 5 skiver brød
  • 2 ss olivenolje

Dressing

  • 8 ss virgin olivenolje
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

1.       Skjær brødet i terninger. Ha dem i en bolle, og tilsett olivenolje. Stek brødterningene gylne i en middels varm stekepanne.

2.       Skyll og del tomatene. Bland tomater med brødterninger. Legg opp på fat.

3.       Ringle over med sitronsaft og olivenolje. Dryss på med salt og pepper.

4.       Serveres umiddelbart   Skjær brødet i terninger. Ha dem i en bolle, og tilsett olivenolje. Stek brødterningene gylne i en middels va

  1. Skjær brødet i terninger. Ha dem i en bolle, og tilsett olivenolje. Stek brødterningene gylne i en middels varm stekepanne.
  2. Skyll og del tomatene. Bland tomater med brødterninger. Legg opp på fat.
  3. Ringle over med sitronsaft og olivenolje. Dryss på med salt og pepper.

Server umiddelbart.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant