Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Skreikoteletter med potetstappe og gremolata

Skreikoteletter med potetstappe og gremolata

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g skrei i skiver
  • 2 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 ss smør

Potetstappe:

  • 600 g mandelpotet
  • 2 dl melk
  • 2 ss smør

Gremolata:

  • 3 båter hvitløk
  • skall fra 1 stk. sitron
  • 1 bunt bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Når den ferske skreien er i sesong om vinteren er det bare å fråtse i denne fantastiske råvaren. Har du lyst til å variere den tradisjonelle skreimølja, er dette et fantastisk alternativ.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g skrei i skiver
  • 2 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 ss smør

Potetstappe:

  • 600 g mandelpotet
  • 2 dl melk
  • 2 ss smør

Gremolata:

  • 3 båter hvitløk
  • skall fra 1 stk. sitron
  • 1 bunt bladpersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kotelettene med potetstappe og dryss gremolata over. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Skrei – havets Rolls Royce

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 18.07.2024 12:41:36