Roastbiff- og paprikarulade

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Dette er en kjapp rett å lage. Pepperrot sammen med roastbiff er utrolig godt. Pass på å la det være 3-4 cm av roastbiffen hvor det ikke er lagt på noe fyll. Da vil rullen ”lime” seg bedre sammen.

Ingredienser

  • 16 skive roastbiff
  • 2 glass hermetisk grillet paprika
  • ½ pk ruccula
  • 8 stk reddik
  • 1 ts pepperrot på tube
  • 200 g kremost lett
  • revet skall av ¼ stk sitron + sitronsaft
Vis næringsinnhold
Energi
120kcal
Fett
4.0g
Protein
16.4 g
Karbohydrater
3.8g
Jern
1,6mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Bland sammen smøreost, pepperrot og sitron.
  2. Legg halvparten av roastbiffskivene utover benken slik at de danner et A4-ark, og smør halvparten av osteblandingen jevnt utover.
  3. Fordel paprika, ruccula og skiver av reddiker. Rull sammen og kutt opp i 3 cm høye sylindere.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.