Ingredienser

  • 16 skiver roastbiff
  • 200 g kremost lett
  • 1 ts pepperrot på tube
  • revet skall av 0,25 stk. sitron + sitronsaft
  • 2 glass hermetisk grillet paprika
  • 0,5 pk ruccula
  • 8 stk. reddik
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

120kcal

Energi

4.0g

Fett

16.4 g

Protein

3.8g

Karbohydrater

1,6mg

Jern

Del

Roastbiff- og paprikarulade

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en kjapp rett å lage til tapas, buffet eller koldtbord. Pepperrot sammen med roastbiff er utrolig godt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 16 skiver roastbiff
  • 200 g kremost lett
  • 1 ts pepperrot på tube
  • revet skall av 0,25 stk. sitron + sitronsaft
  • 2 glass hermetisk grillet paprika
  • 0,5 pk ruccula
  • 8 stk. reddik
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

120kcal

Energi

4.0g

Fett

16.4 g

Protein

3.8g

Karbohydrater

1,6mg

Jern

Slik gjør du

  1. Legg halvparten av roastbiffskivene utover benken slik at de danner et A4-ark.
  2. Bland sammen smøreost, pepperrot og sitron, og smør halvparten jevnt utover roastbiffskivene. Pass på å la det være 3-4 cm av roastbiffen hvor det ikke er lagt på noe fyll. Da vil rullen ”lime” seg bedre sammen.
  3. Fordel paprika, ruccula og skiver av reddiker. Rull sammen og kutt opp i 3 cm høye sylindere.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant