Spinat- og skinkewraps

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Se hvor enkelt det kan være å lage fristende tapas som samtidig er sunn!

Ingredienser

  • 2 stk små fullkorntortilla
  • 4 ss kesam mager, 1 %
  • 100 g frisk spinat
  • 200 g røkt skinke
  • 12 stk tannpirkere
Vis næringsinnhold
Energi
183kcal
Fett
10.3g
Protein
11.7g
Karbohydrater
10.3g
Jern
1.5mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Smør kesam utover tortillalefsene.

2. Legg utover et lag med røkt skinke.

3. Skyll spinaten godt og fordel det over den røkte skinken.

4. Rull tortillalefsene sammen og skjær dem i skiver. Stikk inn en tannpirker i hver skive, så de holder deg sammen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.