Ingredienser

  • 2 stk. små fullkorntortilla
  • 4 ss kesam mager, 1 %
  • 200 g røkt skinke
  • 100 g frisk spinat
  • 12 stk. tannpirkere
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

183kcal

Energi

10.3g

Fett

11.7g

Protein

10.3g

Karbohydrater

1.5mg

Jern

Del

Spinat- og skinkewraps

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Se hvor enkelt det kan være å lage fristende tapas som samtidig er sunn!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. små fullkorntortilla
  • 4 ss kesam mager, 1 %
  • 200 g røkt skinke
  • 100 g frisk spinat
  • 12 stk. tannpirkere
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

183kcal

Energi

10.3g

Fett

11.7g

Protein

10.3g

Karbohydrater

1.5mg

Jern

Slik gjør du

  1. Smør kesam utover tortillalefsene.
  2. Legg utover et lag med røkt skinke.
  3. Skyll spinaten godt og fordel det over den røkte skinken.
  4. Rull tortillalefsene sammen og skjær dem i skiver. Stikk inn en tannpirker i hver skive, så de holder seg sammen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant