Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Mager skinkepai

Ingredienser

4  porsjoner

Mager paibunn:

  • 125 g hvetemel
  • 50 g margarin
  • 75 g cottage cheese
  • 2 ss vann

Fyll:

  • 100 g kokt skinke
  • 100 g frisk sjampinjong
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 0,25 stk. purre
  • 1 ss olje
  • 2 stk. egg
  • 2 dl lettmelk
  • 2 stilker frisk timian
  • 50 g revet halvfet hvitost
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

354 kcal

Energi

18.6 g

Fett

21.7 g

Protein

24.2 g

Karbohydrater

1.8 mg

Jern

Del

Mager skinkepai

(4)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En pai behøver ikke være full av kalorier for å smake godt! Denne paien med mager paibunn, lettmelk og skinke er full av smak og gjør det enkelt å velge lett.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner

Mager paibunn:

  • 125 g hvetemel
  • 50 g margarin
  • 75 g cottage cheese
  • 2 ss vann

Fyll:

  • 100 g kokt skinke
  • 100 g frisk sjampinjong
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 0,25 stk. purre
  • 1 ss olje
  • 2 stk. egg
  • 2 dl lettmelk
  • 2 stilker frisk timian
  • 50 g revet halvfet hvitost
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

354 kcal

Energi

18.6 g

Fett

21.7 g

Protein

24.2 g

Karbohydrater

1.8 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 07.02.2023 15:12:46