Middelhavskylling med pasta

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Noen ganger er det utrolig enkelt å velge sunn middag. I løpet av 20 minutter er denne middelhavskyllingen med pasta klar til servering. Raskt og sunt!

Ingredienser

  • 2 stk kyllingfilet
  • 2 ss flytende margarin
  • 1,5 ss parmesan
  • 4 stk grønne oliven
  • 1 ts hakket frisk oregano

Basilikum- og tomatsaus:

  • 1 stk løk i båter
  • 1 båt hvitløk (eller mer)
  • 1 boks hermetiske tomater
  • ca 0,5 ts sukker
  • 1 ss finhakket frisk basilikum evt. oregano
Vis næringsinnhold
Energi
258kcal
Fett
5.1g
Protein
41g
Karbohydrater
10.3g
Jern
1.7mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfiletene i litt flytende margarin i 2 minutter på hver side. Krydre med litt salt og pepper. Legg på lokk, skru platen ned et trinn, og etterstek i 6-8 minutter avhengig av tykkelsen på fileten.
  2. .Finhakk løk og hvitløk og fres det i litt olje i en kjele til løken er myk og blank. Tilsett knuste, hermetiske tomater, litt sukker og basilikum eller oregano. La alt putre i noen minutter. Smak til med salt og pepper.

Server med kokt pasta. Dryss eventuelt litt revet parmesan på toppen og pynt med oliven og oregano.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.