Ingredienser

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 2 ss flytende margarin
  • 1,5 ss parmesan
  • 4 stk. grønne oliven
  • 1 ts hakket frisk oregano

Basilikum- og tomatsaus:

  • 1 stk. løk i båter
  • 1 båt hvitløk (eller mer)
  • 1 boks hermetiske tomater
  • ca 0,5 ts sukker
  • 1 ss finhakket frisk basilikum evt. oregano
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

258kcal

Energi

5.1g

Fett

41g

Protein

10.3g

Karbohydrater

1.7mg

Jern

Del

Middelhavskylling med pasta

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Noen ganger er det utrolig enkelt å velge sunn middag. I løpet av 20 minutter er denne middelhavskyllingen med pasta klar til servering. Raskt og sunt!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 2 ss flytende margarin
  • 1,5 ss parmesan
  • 4 stk. grønne oliven
  • 1 ts hakket frisk oregano

Basilikum- og tomatsaus:

  • 1 stk. løk i båter
  • 1 båt hvitløk (eller mer)
  • 1 boks hermetiske tomater
  • ca 0,5 ts sukker
  • 1 ss finhakket frisk basilikum evt. oregano
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

258kcal

Energi

5.1g

Fett

41g

Protein

10.3g

Karbohydrater

1.7mg

Jern

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfiletene i litt flytende margarin i 2 minutter på hver side. Krydre med litt salt og pepper. Legg på lokk, skru platen ned et trinn, og etterstek i 6-8 minutter avhengig av tykkelsen på fileten.
  2. Finhakk løk og hvitløk og fres det i litt olje i en kjele til løken er myk og blank. Tilsett knuste, hermetiske tomater, litt sukker og basilikum eller oregano. La alt putre i noen minutter. Smak til med salt og pepper.
  3. Server med kokt pasta. Dryss eventuelt litt revet parmesan på toppen og pynt med oliven og oregano.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant