Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Helgrillet indrefilet av svin med bakt nypotetsalat

Ingredienser

Potetsalat:

  • 1 kg nypotet
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ts flaksalt
  • 1 ss grovhakket frisk rosmarin
  • 1 pk ruccula (à 70 g)
  • 150 g soltørkede tomater
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

435 kcal

Energi

16.2 g

Fett

36.7 g

Protein

31.1 g

Karbohydrater

4.5 mg

Jern

Del

Grillet indrefilet av svin med nypotetsalat

(2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det møreste kjøttet av svin er indrefileten. Ved å helgrille filet bevares saftigheten og dermed den gode smaken. En lun nypotetsalat passer perfekt til indrefiletens gode, milde smak.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Potetsalat:

  • 1 kg nypotet
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ts flaksalt
  • 1 ss grovhakket frisk rosmarin
  • 1 pk ruccula (à 70 g)
  • 150 g soltørkede tomater
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

435 kcal

Energi

16.2 g

Fett

36.7 g

Protein

31.1 g

Karbohydrater

4.5 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server skiver av indrefilet med nypotetsalat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB12 01.04.2023 02:42:46