Ingredienser

Potetsalat:

  • 1 kg nypotet
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ts flaksalt
  • 1 ss grovhakket frisk rosmarin
  • 1 pk ruccula (à 70 g)
  • 150 g soltørkede tomater
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

435kcal

Energi

16.2g

Fett

36.7g

Protein

31.1g

Karbohydrater

4.5mg

Jern

Del

Grillet indrefilet av svin med nypotetsalat

(2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det møreste kjøttet av svin er indrefileten. Ved å helgrille filet bevares saftigheten og dermed den gode smaken. En lun nypotetsalat passer perfekt til indrefiletens gode, milde smak.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Potetsalat:

  • 1 kg nypotet
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ts flaksalt
  • 1 ss grovhakket frisk rosmarin
  • 1 pk ruccula (à 70 g)
  • 150 g soltørkede tomater
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

435kcal

Energi

16.2g

Fett

36.7g

Protein

31.1g

Karbohydrater

4.5mg

Jern

Slik gjør du

  1. Legg nypoteter i en aluminiumsform. Dryss over olje, salt og rosmarin. Bak potetene på grillen i ca. 30-40 minutter, eller til de er møre.
  2. Hakk soltørket tomat i strimler. Bland bakt nypotet med soltørket tomat og ruccula.
  3. Gni svinefilet inn med salt og pepper, og brun den raskt på grillen. Skru ned varmen, eller legg fileten over på indirekte varme og grill videre i 15-20 minutter. Fileten er medium stekt på 65 °C, medium pluss på på 70 °C og gjennomstekt på 75 °C. Bruk steketermometer. La fileten hvile i minst 5 minutter før du skjærer i den.

Server skiver av indrefilet med nypotetsalat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant