Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blackened svinefilet

Blackened svinefilet

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g indrefilet av svin
  • 2 ss pepper
  • 2 ss peppermiks
  • 2 ss paprikapulver
  • 0,25 ts chilipulver
  • 1 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Svinefileten rulles i krydder så den er helt dekket av dette før den grilles. Krydderet blir svart under grilling, derav navnet.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g indrefilet av svin
  • 2 ss pepper
  • 2 ss peppermiks
  • 2 ss paprikapulver
  • 0,25 ts chilipulver
  • 1 ts salt

Slik gjør du

  1. Gni fileten inn med krydderblandingen og grill på middels varme i ca. 15 minutter, litt avhengig av tykkelsen på fileten.

Krydderet gjør at fileten blir svart utenpå under grilling - derav navnet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7088, server:MP-PRD-WEB13 07.12.2023 08:05:06