Grillet sandwich med kylling

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Over 60 min

En real sandwich kan også være sunn! Med godt grovbrød, kyllingfilet med timian og grønnsaksmiks blir dette knallgodt!

Ingredienser

  • 600 g kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Marinade:

  • 2 ss rapsolje
  • 1 stk. sitron saft og skall
  • 2 ss grovhakket frisk timian

Grønnsaksmiks:

  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. gul paprika
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. løk
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 2 ss rapsolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

  • 8 skive brød (surdeigsbrød)
Vis næringsinnhold
Energi
446kcal
Fett
13.7g
Protein
43.4g
Karbohydrater
33.6g
Jern
3.2mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Del kyllingfilet i to på langs. Bland olje, sitron og timian. Legg filetene i marinade i minimum 1 time.
  2. Rens og del grønnsaker i strimler. Pensle aluminiumsfolie (eventuelt ildfast form) med olje og legg på grønnsakene. Dryss over krydder, timian og resten av oljen. Pakk folien tett sammen og legg pakken på grillen. Bak grønnsakene i ca. 15-20 minutter.
  3. Krydre kyllingfiletene og grill på middels varme i 3-4 minutter på hver side. Snu ofte.
  4. Pensle brødskiver med litt rapsolje og grill lett.

Legg grønnsaksmiks og timiankylling på en grillet skive brød, legg en skive brød på toppen, og server grillsandwichen.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.