Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet hvitløk

Grillet hvitløk

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. stor hvitløk
  • 1 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillet hvitløk er full av smak og kan spises som den er, eller brukes videre i matalgingen for eksempel når du skal lage dressing til grillmaten. Etter en omgang på grillen blir hvitløken myk og mild på smak.  

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. stor hvitløk
  • 1 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Bruk stor, fersk hvitløk. Del hvitløken på midten,  på tvers av båtene.  Pensle den godt med olje olje og krydre med salt og pepper.
  2.  Legg hvitløken på grillen med snittflaten ned, på indirekte middels til svak varme i ca. 15-20 minutter, eller til hvitløkbåtene er helt myke. server den grillede hvitløken som den er, eller klem ut innmaten og bruk den videre i matlagingen. 

Det er mange grønnsaker som er supre å legge på grillen. Har du for eksempel smakt grillet vårløk, grillet paprika eller grillede grønnsaker med urtesmør?

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 24.04.2024 18:15:05