Ingredienser

  • 3 stk. rød paprika
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 1 beger gul cherrytomat
  • 2 ss grovhakket frisk basilikum
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss olje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

47kcal

Energi

2g

Fett

1g

Protein

4,7 g

Karbohydrat

0,6mg

Jern

g

Karbohydrater

Del

Grillet paprika med cherrytomater

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Paprika og tomat er grønnsaker alle liker. Bland cherrytomat med hvitløk og basilikum, fyll det i en halv paprika, og du har et enkelt og superlekkert grilltilbehør til grillet kjøtt eller fisk!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 3 stk. rød paprika
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 1 beger gul cherrytomat
  • 2 ss grovhakket frisk basilikum
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss olje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

47kcal

Energi

2g

Fett

1g

Protein

4,7 g

Karbohydrat

0,6mg

Jern

g

Karbohydrater

Slik gjør du

  1. Skjær paprika i to på langs. Fjern kjernen.
  2. Del cherrytomat i to. Bland cherrytomat med basilikum, hvitløk og olje.
  3. Legg halve paprika med snittsiden ned på grillen i et par minutter, dette for å få grillstriper. Fyll paprika med cherrytomatblanding og plasser den på grillen på indirekte varme til den blir mør, ca. 5 minutter.
Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen". Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden.

Grillet paprika med cherrytomat

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant