Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet paprika med cherrytomat

Ingredienser

  • 3 stk. rød paprika
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 1 beger gul cherrytomat
  • 2 ss grovhakket frisk basilikum
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss olje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

47 kcal

Energi

2 g

Fett

1 g

Protein

4,7 g 

Karbohydrat

0,6 mg

Jern

Del

Grillet paprika med cherrytomater

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Paprika og tomat er grønnsaker alle liker. Bland cherrytomat med hvitløk og basilikum, fyll det i en halv paprika, og du har et enkelt og superlekkert grilltilbehør til grillet kjøtt eller fisk!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 3 stk. rød paprika
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 1 beger gul cherrytomat
  • 2 ss grovhakket frisk basilikum
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss olje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

47 kcal

Energi

2 g

Fett

1 g

Protein

4,7 g 

Karbohydrat

0,6 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen". Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden.

Grillet paprika med cherrytomat

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB15 23.03.2023 15:36:06