Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet med bønnesalat

Kyllingfilet med bønnesalat

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 ss nøytral olje
  • 250 g aspargesbønner
  • 2 stk. rød paprika

Bønnesalat:

  • 2 ss rødvinseddik
  • 2 ss olivenolje
  • 150 g fetaost
  • 2 stilker frisk mynte
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Late sommerdager gir oss anledning til å grille hver eneste dag. Kyllingfilet er enkelt å tilberede og populært hos de fleste, og med en kjapp og enkel bønnesalat med paprika, kan du svinge opp med en deilig middag på kort tid.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 ss nøytral olje
  • 250 g aspargesbønner
  • 2 stk. rød paprika

Bønnesalat:

  • 2 ss rødvinseddik
  • 2 ss olivenolje
  • 150 g fetaost
  • 2 stilker frisk mynte

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Du kan også bruke hermetisert grillet paprika.
Vil du redusere tilberedningstiden på kyllingfiletene, kan du dele dem på langs før du legger dem på grillen.
Ferskt brød smaker godt til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 20.05.2024 08:31:45