Ingredienser

  • 2 stk. aubergine
  • 2 stk. grønn squash
  • 2 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts provencekrydder
  • 125 g naturell fetaost
Del

Entrecôte med aubergine og squashform

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag hele middagen på grillen. Her viser vi en ny måte å lage tilbehør på grillen.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. aubergine
  • 2 stk. grønn squash
  • 2 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts provencekrydder
  • 125 g naturell fetaost

Slik gjør du

  1. Skjær aubergine og squash i 1 cm tykke skiver. Pensle dem med olje og grill dem i ½ minutter på hver side. Legg dem over i en ildfast form i takstenmønster.
  2. Krydre med salt, pepper og provencekrydder. Strø over smuldret fetaost. Sett den ildfaste formen på grillen og legg på lokket. La det stå i ca. 10 minutter.
  3. Pensle entrecôtene med olje og krydre med peppermix. Grill dem på middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side (avhengig av tykkelsen). Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant