Ingredienser

  • 150 g spekeskinke i tynne skiver
  • 8 stk. frisk fiken delt i to
  • 0,25 ts grovmalt pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

158kcal

Energi

4.58g

Fett

12.22g

Protein

18.15g

Karbohydrater

1.13mg

Jern

Del

Fiken i spekeskinke

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkel middelhavsinspirert forrett, perfekt for varme sommerdager.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 150 g spekeskinke i tynne skiver
  • 8 stk. frisk fiken delt i to
  • 0,25 ts grovmalt pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

158kcal

Energi

4.58g

Fett

12.22g

Protein

18.15g

Karbohydrater

1.13mg

Jern

Slik gjør du

  1. Legg opp fiken og spekeskinke på fire tallerkener og dryss over litt grovmalt pepper.

Server sammen med for eksempel melbatoast eller ristet loff.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant