Lagre

Ingredienser

  • 600 g brokkoli i små buketter (bruk stilken også)
  • 4 båter grovhakket hvitløk
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss sesamolje
  • 2 ss ristede sesamfrø
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

127kcal

Energi

8.7g

Fett

5.5g

Protein

4.4g

Karbohydrater

1.8mg

Jern

Del

Brokkoli med hvitløk og sesam

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Når den unnselige grønne blomsterknoppen blir behandlet med respekt slår den ut i full blomst og gleder oss med sin milde smak og store anvendelighet. Her har brokkolien fått en kinesisk twist, med masse hvitløk og sesamolje. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 600 g brokkoli i små buketter (bruk stilken også)
  • 4 båter grovhakket hvitløk
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss sesamolje
  • 2 ss ristede sesamfrø
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

127kcal

Energi

8.7g

Fett

5.5g

Protein

4.4g

Karbohydrater

1.8mg

Jern

Slik gjør du

  1. Forvell brokkolibuketter i en kjele med kokende vann i 2 minutter.
  2. Hell av vannet og sett kjelen tilbake på platen.
  3. Ha i resten av ingrediensene og fres brokkolien på middels høy varme i 2-3 minutter. Krydre eventuelt med salt og pepper og server rykende varmt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant