Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Asiatisk salat

Asiatisk salat

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. vårløk
  • ca. 7 stk. reddik
  • 0,5 pk ruccula
  • 200 g aspargesbønner , haricotbønner eller sukkererter
  • 3 ss søt chilisaus
  • Saften av 1 stk. lime
  • 2 ts svarte sesamfrø
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 58 kcal
Fett 1 g
Protein 2 g
Karbohydrater 8 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkel og frisk salat med få ingredienser. Nydelig tilbehør til grillmat, eller som en siderett til skalldyr.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. vårløk
  • ca. 7 stk. reddik
  • 0,5 pk ruccula
  • 200 g aspargesbønner , haricotbønner eller sukkererter
  • 3 ss søt chilisaus
  • Saften av 1 stk. lime
  • 2 ts svarte sesamfrø
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 58 kcal
Fett 1 g
Protein 2 g
Karbohydrater 8 g

Slik gjør du

  1. Skjær vårløk og reddik i tynne skiver. Skyll og tørk ruccola.
  2. Kok opp en liten kjele med vann og tilsett litt salt. Forvell bønnene i ca. 2 minutter og avkjøl i kaldt vann så de beholder farge og spenst (sukkererter kan være rå og kuttes i to på langs).
  3. Bland søt chilisaus og lime. Smak til med litt salt og pepper.
  4. Ha vårløk, reddiker, bønner og ruccola i en bolle. Hell over dressingen og bland godt. Dryss over svarte sesamfrø og server med en gang.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11738, server:MP-PRD-WEB11 05.10.2024 00:11:51