Ingredienser

  • 3 stk. vårløk
  • ca. 7 stk. reddik
  • 0,5 pk ruccula
  • 1 pk aspargesbønner , haricotbønner eller sukkererter
  • 3 ss søt chilisaus
  • Saften av 1 stk. lime
  • 2 ts svarte sesamfrø
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

37kcal

Energi

0.11g

Fett

2.74g

Protein

4.94g

Karbohydrater

0.85mg

Jern

Del

Asiatisk salat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkel og frisk salat med få ingredienser. Nydelig tilbehør til grillmat, eller som en siderett til skalldyr.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 3 stk. vårløk
  • ca. 7 stk. reddik
  • 0,5 pk ruccula
  • 1 pk aspargesbønner , haricotbønner eller sukkererter
  • 3 ss søt chilisaus
  • Saften av 1 stk. lime
  • 2 ts svarte sesamfrø
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

37kcal

Energi

0.11g

Fett

2.74g

Protein

4.94g

Karbohydrater

0.85mg

Jern

Slik gjør du

  1. Skjær vårløk og reddik i tynne skiver. Skyll og tørk ruccola.
  2. Kok opp en liten kjele med vann og tilsett litt salt. Forvell bønnene i ca. 2 minutter og avkjøl i kaldt vann så de beholder farge og spenst (sukkererter kan være rå og kuttes i to på langs).
  3. Bland søt chilisaus og lime. Smak til med litt salt og pepper.
  4. Ha vårløk, reddiker, bønner og ruccola i en bolle. Hell over dressingen og bland godt. Dryss over svarte sesamfrø og server med en gang.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant