Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin i skiver
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss rapsolje
  • 20 stk. grønn frisk asparges

Aprikosfyll:

  • 1 dl grovhakkede mandler
  • 1 ss grovhakket frisk rosmarin
  • 12 stk. tørket aprikos
  • 2 ss flytende honning
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

396kcal

Energi

19.4g

Fett

38.3g

Protein

14.7g

Karbohydrater

2.4mg

Jern

Del

Fylt svinefilet med grillet asparges

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dropp sausen! Denne svinefileten er fylt med god smak. Aprikosfylt svinefilet med grillet asparges passer ypperlig om du vil unne deg noe sunt og godt på grillen.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin i skiver
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss rapsolje
  • 20 stk. grønn frisk asparges

Aprikosfyll:

  • 1 dl grovhakkede mandler
  • 1 ss grovhakket frisk rosmarin
  • 12 stk. tørket aprikos
  • 2 ss flytende honning
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

396kcal

Energi

19.4g

Fett

38.3g

Protein

14.7g

Karbohydrater

2.4mg

Jern

Slik gjør du

  1. Rist mandler i en varm panne med olje. Tilsett rosmarin og tørket aprikos, og stek i to minutter. Ta pannen av platen og tilsett honning.
  2. Skjær en lomme i svinefileten, og fyll med aprikosblandingen. Pensle filetene med olje, og krydre med salt og pepper. Brun filetene raskt på begge sider og grill dem videre på medium varme i 3-5 minutter.
  3. Rens og skrell asparges, og grill dem i ca. 2 minutter.

Server aprikosfylt svinefilet med grillet asparges.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant