Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Aprikosfylt svinefilet med grillet asparges

Fylt svinefilet med grillet asparges

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin i skiver
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss rapsolje
  • 20 stk. frisk grønn asparges

Aprikosfyll:

  • 1 dl grovhakkede mandler
  • 1 ss grovhakket frisk rosmarin
  • 12 stk. tørket aprikos
  • 2 ss flytende honning
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 396 kcal
Fett 19.4 g
Protein 38.3 g
Karbohydrater 14.7 g
Jern 2.4 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne svinefileten er fylt med god smak. Aprikosfylt svinefilet med grillet asparges passer ypperlig om du vil unne deg noe sunt og godt på grillen.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin i skiver
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss rapsolje
  • 20 stk. frisk grønn asparges

Aprikosfyll:

  • 1 dl grovhakkede mandler
  • 1 ss grovhakket frisk rosmarin
  • 12 stk. tørket aprikos
  • 2 ss flytende honning
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 396 kcal
Fett 19.4 g
Protein 38.3 g
Karbohydrater 14.7 g
Jern 2.4 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Server aprikosfylt svinefilet med grillet asparges.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB13 30.05.2024 05:03:10