Ingredienser

  • 600 g flatbiff av svin skåret i tynne skiver
  • 8 skiver spekeskinke
  • 8 blader frisk salvie
  • 1 ts pepper
  • 8 stk. tannpirkere
  • 1 ss olje til pensling

Parmesan- og spinatpoteter:

  • 12 stk. potet
  • 4 ss olje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 80 g revet parmesan
  • 200 g frisk spinat
Del

Saltimbocca med parmesan- og spinatpoteter

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tynne skiver av skinkebiff er lekker og rask mat på grillen. Med litt forberedelser kan du svinge opp med denne lekre maten hvor som helst. Fyr opp flerbruksgrillen i parken eller på stranden og la duften av salvie, skinke og hvitløk spre seg og vekke misunnelse.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g flatbiff av svin skåret i tynne skiver
  • 8 skiver spekeskinke
  • 8 blader frisk salvie
  • 1 ts pepper
  • 8 stk. tannpirkere
  • 1 ss olje til pensling

Parmesan- og spinatpoteter:

  • 12 stk. potet
  • 4 ss olje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 80 g revet parmesan
  • 200 g frisk spinat

Slik gjør du

  1. Vask potetene godt. Skjær dem i båter. Bland potetbåtene med olje, krydder og parmesan.
  2. Legg blandingen på aluminiumsfolie og rull sammen sidene på folien til en kant. Legg pakken på grillen i ca. 20 minutter og vend blandingen av og til.  Når det er ca. 5 minutter igjen, legg over spinatbladene og vend inn.
  3. Bank kjøttskivene forsiktig flate med bredsiden av en kniv. Krydre med pepper. Legg en skinkeskive og ett salvieblad på hver biff, fest med tannstikker.
  4. Pensle dem med litt olje og grill dem i ca. 3 minutter på hver side.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant