Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Saltimbocca med parmesan- og spinatpoteter

Saltimbocca med parmesan- og spinatpoteter

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g flatbiff av svin skåret i tynne skiver
  • 8 skiver spekeskinke
  • 8 blader frisk salvie
  • 1 ts pepper
  • 1 ss nøytral olje til pensling

Parmesan- og spinatpoteter:

  • 12 stk. potet
  • 4 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 80 g revet parmesan
  • 200 g frisk spinat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tynne skiver av skinkebiff er lekker og rask mat på grillen. Med litt forberedelser kan du svinge opp med denne lekre maten hvor som helst. Fyr opp flerbruksgrillen i parken eller på stranden og la duften av salvie, skinke og hvitløk spre seg og vekke misunnelse.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g flatbiff av svin skåret i tynne skiver
  • 8 skiver spekeskinke
  • 8 blader frisk salvie
  • 1 ts pepper
  • 1 ss nøytral olje til pensling

Parmesan- og spinatpoteter:

  • 12 stk. potet
  • 4 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 80 g revet parmesan
  • 200 g frisk spinat

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB11 25.04.2024 01:00:00