Ingredienser

  • 800 g stekt ribbe

Stekt blomkål:

  • 2 stk. blomkål
  • 1 ts salt

Granateplesaus:

  • 2 stk. granateple
  • 2 ss honning

  • 1 pose
Del

Ribbe med stekt blomkål

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Her er et forslag til hvordan du kan servere ribberestene. Varm opp ribba og server med stekt blomkål og en nydelig granateplesaus.  Perfekt liten smårett når det blir for mye med full middag.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 800 g stekt ribbe

Stekt blomkål:

  • 2 stk. blomkål
  • 1 ts salt

Granateplesaus:

  • 2 stk. granateple
  • 2 ss honning

  • 1 pose

Slik gjør du

  1. Skjær ribben i passe store biter og varm den opp i ovnen på 150 °C i ca. 20 minutter.
  2. Del blomkålhodene i tykke skiver. Behold stilken på.
  3. Stek blomkålskivene i en tørr panne på høy temperatur til de har fått en fin brent farge på begge sider. Du kan også steke løse blomkålbuketter. Smak til med salt.
  4. Skjær såvidt gjennom skallet rundt granateplene og brekk dem i to. Rens ut granateplekjernene og ha dem i en kjele sammen med honning. La det koke inn i ca. 10 minutter til en tykk saus.

Server ribbebiter med stekt blomkål, blandet salat og granateplesaus.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant