Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ribbe med stekt blomkål

Ribbe med stekt blomkål

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g stekt ribbe
  • 1 pose blandet babybladsalat

Stekt blomkål:

  • 2 stk. blomkål
  • 1 ts salt

Granateplesaus:

  • 2 stk. granateple
  • 2 ss honning
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Her er et forslag til hvordan du kan servere ribberestene. Varm opp ribba og server med stekt blomkål og en nydelig granateplesaus.  Perfekt liten smårett når det blir for mye med full middag.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g stekt ribbe
  • 1 pose blandet babybladsalat

Stekt blomkål:

  • 2 stk. blomkål
  • 1 ts salt

Granateplesaus:

  • 2 stk. granateple
  • 2 ss honning

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning her!

Ribbe med stekt blomkål

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 22.04.2024 03:02:53