Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rask og digg nudelsuppe

Rask og digg nudelsuppe

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin eller rester av annet kjøtt
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 stk. paprika i biter
  • 150 g sopp i skiver
  • 3 stk. vårløk i skiver
  • 2 pk nudler med krydder
  • 10 dl vann
  • 50 g frisk spinat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er ikke mye som skal til for å gjøre en pakke ferdignudler både sunnere og mer spennende! Har du rester av stekt kjøtt eller kjøttdeig, og litt grønnsaker i kjøleskapet, lager du denne deilige og mettende nudelsuppen i løpet av få minutter. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin eller rester av annet kjøtt
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 stk. paprika i biter
  • 150 g sopp i skiver
  • 3 stk. vårløk i skiver
  • 2 pk nudler med krydder
  • 10 dl vann
  • 50 g frisk spinat

Slik gjør du

  1. Stek kjøttdeig i en stekepanne med olje. Tilsett paprika og sopp og fres videre i 2-3 minutter.
  2. Ha i vårløk, nudler, krydder og vann. La det koke i 2-3 minutter.

Server gjerne med godt brød.

Varier suppen med de grønnsakene du har tilgjengelig, og bland gjerne flere sorter enn det vi har brukt! Har du ikke hurtignudler med krydder, kan du smake til suppen med litt soyasaus og eventuelt buljongterning.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7641, server:MP-PRD-WEB11 29.02.2024 01:46:09