Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 2 stk. gulrot
  • 0,5 stk. sellerirot
  • 1 stk. brokkoli
  • 2 ss revet frisk ingefær
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 boks aspargesbønner
  • 2 pk nudler (uten krydderpose)
  • 4 ss soyasaus
Del

Nudler med kjøttdeig

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne retten er laget med nudler som de fleste barn er veldig glad i. Vær obs på at nudler kan inneholde mye salt og fett. Sjekk bak på pakkene og sammenlign næringsinnholdet. Spagetti eller ris kan brukes som en erstatning for nudler i denne oppskriften.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 2 stk. gulrot
  • 0,5 stk. sellerirot
  • 1 stk. brokkoli
  • 2 ss revet frisk ingefær
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 boks aspargesbønner
  • 2 pk nudler (uten krydderpose)
  • 4 ss soyasaus

Slik gjør du

  1. Ha margarin eller olje i en varm stekepanne. Vent til margarinen slutter å bruse, og stek kjøttdeig i flere omganger. Bruk en stekespade til å dele den i mindre biter.
  2. Vask, skrell og kutt gulrot og sellerirot i strimler. Del brokkoli i mindre biter. Stek alle grønnsakene med finhakket hvitløk og ingefær.
  3. Kok nudler etter anvisning på pakken.
  4. Bland kjøttdeig, grønnsaker og nudler, tilsett soyasaus og kraften fra aspargesbønneboksen.
Du kan bruke dine favorittgrønnsaker i stedet for, eller i tillegg til de som er nevnt i oppskriften.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant