Ingredienser

  • 12 stk. ferdigstekt medisterkake

Fruktsalat:

  • ca. 20 stk. røde druer delt i to
  • 2 stk. pære i strimler
  • 3 stk. vårløk i ringer
  • 4 ss lettrømme
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Medisterkaker med fruktsalat

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Medisterkaker med fruktsalat, en rask og smakfull middag som passer perfekt i tidsklemma før jul.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 12 stk. ferdigstekt medisterkake

Fruktsalat:

  • ca. 20 stk. røde druer delt i to
  • 2 stk. pære i strimler
  • 3 stk. vårløk i ringer
  • 4 ss lettrømme
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Legg medisterkaker i en ildfast form og stek midt i stekeovnen på 180 C° i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Kjøp gjerne medisterdeig og lag dine egne medisterkaker. Form kakene i håndflaten ved hjelp av en skje, beregn ca. 40 g per kake. Brun kakene i en varm stekepanne med smør til de har fått en fin farge rundt det hele, legg dem over i en ildfast form og stek dem ferdige i stekeovn på 180 C° i ca. 10 minutter.
  1. Bland sammen druer, pære, vårløk og rømme i en bolle. Smak til med salt og pepper.

Anrett saftige medisterkaker med frisk fruktsalat. Dryss gjerne litt vårløk over salaten som pynt. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant