Julepølse i lompe med eple og pecannøtter

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Dette er virkelig julepølsa si! Julepølse i lompe med eple, chevre, pekannøtter og sirupsdressing gjør adventstida til en fest. Masse smak av jul i en wrap.

Ingredienser

  • 800 g julepølse
  • 2 stk eple i tynne skiver
  • 20 g endivesalat
  • 20 g radicchio rosso salat
  • 120 g chevre (hvit geitost) i tynne skiver
  • 70 g grovhakkede ristede pecannøtter
  • 2 ss grovhakket bladpersille

Dressing:

  • 2 ss lønnesirup
  • 2 ts sennep
  • 2 ts hvitvinseddik
  • 12 ts salt
  • ca. 1 dl olje
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

1. Bland sirup, sennep og hvitvinseddik til dressing i en liten bolle. Ha i salt. Spe med olje i en tynn stråle mens du pisker kraftig. Dressingen skal ha en glatt og kremaktig konsistens. Smak til med pepper. 


2. Del pølse i fire, så i to på langs og fjern skinnet.

3. Skjær et snitt i midten på hver pølsebit. Fres pølsebitene i en varm stekepanne med smør til de er gjennomvarme, 2-3 minutter.

4. Anrett eple og salat på lompe. Legg chevre og stekt pølse over salaten, og dryss over pecannøtter og grovhakket bladpersille. Ha på dressing og brett lompene sammen. 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.