Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
JULEPØLSE I LOMPE EPLE OG PECANØTTER

Julepølse i lompe med eple og nøtter

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g julepølse
  • 2 stk. eple i tynne skiver
  • 20 g endivesalat
  • 20 g radicchio rosso salat
  • 70 g grovhakkede ristede pecannøtter
  • 2 ss grovhakket bladpersille
  • 120 g chevre (hvit geitost) i tynne skiver

Dressing:

  • 2 ss lønnesirup
  • 2 ts sennep
  • 2 ts hvitvinseddik
  • 0,5 ts salt
  • ca. 1 dl nøytral olje
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dette er virkelig julepølsa si! Julepølse i lompe med eple, chevre, pekannøtter og sirupsdressing gjør adventstida til en fest. Masse smak av jul i en wrap.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g julepølse
  • 2 stk. eple i tynne skiver
  • 20 g endivesalat
  • 20 g radicchio rosso salat
  • 70 g grovhakkede ristede pecannøtter
  • 2 ss grovhakket bladpersille
  • 120 g chevre (hvit geitost) i tynne skiver

Dressing:

  • 2 ss lønnesirup
  • 2 ts sennep
  • 2 ts hvitvinseddik
  • 0,5 ts salt
  • ca. 1 dl nøytral olje
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Julewraps 3a

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB14 18.06.2024 20:03:09