Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
JULEPØLSE I LOMPE MED SENNEP OG TYTTEBÆR

Julepølse i lompe med sennep og tyttebær

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g julepølse
  • 2 ss smør til steking
  • 2 dl gresk yoghurt
  • 1 ss grov sennep
  • 1 ss grovhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 8 stk. lompe
  • 1 pk babyspinat
  • 1 stk. rødløk i tynne skiver
  • 4 ss frosne tyttebær
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pølsefest i førjulstida! Med julepølse, sennepsdressing, rødløk og tyttebær i lompe blir det garantert stemning rundt middagsbordet. Med god mat kan en godt vente litt på nissen.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g julepølse
  • 2 ss smør til steking
  • 2 dl gresk yoghurt
  • 1 ss grov sennep
  • 1 ss grovhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 8 stk. lompe
  • 1 pk babyspinat
  • 1 stk. rødløk i tynne skiver
  • 4 ss frosne tyttebær

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Julewraps 3a

Brett lompene sammen og nyt. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 23.07.2024 13:00:30