Ingredienser

  • 800 g julepølse
  • 2 ss smør til steking
  • 2 dl gresk yoghurt
  • 1 ss grov sennep
  • 1 ss grovhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 8 stk. lompe
  • 1 pk babyspinat
  • 1 stk. rødløk i tynne skiver
  • 4 ss frosne tyttebær
Del

Julepølse i lompe med sennep og tyttebær

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pølsefest i førjulstida! Med julepølse, sennepsdressing, rødløk og tyttebær i lompe blir det garantert stemning rundt middagsbordet. Med god mat kan en godt vente litt på nissen.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 800 g julepølse
  • 2 ss smør til steking
  • 2 dl gresk yoghurt
  • 1 ss grov sennep
  • 1 ss grovhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 8 stk. lompe
  • 1 pk babyspinat
  • 1 stk. rødløk i tynne skiver
  • 4 ss frosne tyttebær

Slik gjør du

  1. Del julepølse først i fire, og så i to på langs. Fjern skinnet.

  1. Skjær et snitt i midten på hver pølsebit. Fres pølsebitene i en varm stekepanne med smør til de er gjennomvarme, 2-3 minutter.
  2. Bland sammen yoghurt, sennep og bladpersille i en skål. Smak til med salt og pepper. Smør blandingen på lompene. 
  3. Legg spinat og rødløk på lompene. Ha på varme pølsebiter og dryss over halvtinte tyttebær. 

Brett lompene sammen og nyt. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant