Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
JULEPØLSE I LOMPE MED SENNEP OG TYTTEBÆR

Ingredienser

  • 800 g julepølse
  • 2 ss smør til steking
  • 2 dl gresk yoghurt
  • 1 ss grov sennep
  • 1 ss grovhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 8 stk. lompe
  • 1 pk babyspinat
  • 1 stk. rødløk i tynne skiver
  • 4 ss frosne tyttebær
Del

Julepølse i lompe med sennep og tyttebær

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pølsefest i førjulstida! Med julepølse, sennepsdressing, rødløk og tyttebær i lompe blir det garantert stemning rundt middagsbordet. Med god mat kan en godt vente litt på nissen.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 800 g julepølse
  • 2 ss smør til steking
  • 2 dl gresk yoghurt
  • 1 ss grov sennep
  • 1 ss grovhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 8 stk. lompe
  • 1 pk babyspinat
  • 1 stk. rødløk i tynne skiver
  • 4 ss frosne tyttebær

Slik gjør du

  1. Del julepølse først i fire, og så i to på langs. Fjern skinnet.

  1. Skjær et snitt i midten på hver pølsebit. Fres pølsebitene i en varm stekepanne med smør til de er gjennomvarme, 2-3 minutter.
  2. Bland sammen yoghurt, sennep og bladpersille i en skål. Smak til med salt og pepper. Smør blandingen på lompene. 
  3. Legg spinat og rødløk på lompene. Ha på varme pølsebiter og dryss over halvtinte tyttebær. 

Brett lompene sammen og nyt. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 08.02.2023 01:01:30