Kyllinglår med stekte grønnsaker

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Grillede kyllinglår er godt og enkelt. Server med stekte, tykke potetskiver og oppdelte grønnsaker i mange farger.

Ingredienser

  • 8 stk. grillet kyllinglår

Stekte grønnsaker

  • 4 stk. potet
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. grønn squash
  • 8 stk. sorte oliven
  • 1 ss hakkede friske urter

Slik gjør du

  1. Legg kyllinglårene i en form og stek dem midt i ovnen ved 180 °C til kyllinglårene er gjennomvarme. Beregn 15-20 minutter.
  2. Skrell potet og skjær dem i litt tykke skiver. Del resten av grønnsakene i passe store biter.
  3. Start med potetskivene og fres dem raskt i panne. Tilsett resten av grønnsakene etterhvert og fres videre til alt er mørt. Tilsett oliven og finhakkede urter rett før servering.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.