Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllinglår med grillede grønnsaker

Kyllinglår med stekte grønnsaker

Ingredienser

porsjoner

Stekte grønnsaker

  • 4 stk. potet
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. grønn squash
  • 8 stk. sorte oliven
  • 1 ss hakkede friske urter
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillede kyllinglår er godt og enkelt. Server med stekte, tykke potetskiver og oppdelte grønnsaker i mange farger.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Stekte grønnsaker

  • 4 stk. potet
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. grønn squash
  • 8 stk. sorte oliven
  • 1 ss hakkede friske urter

Slik gjør du

  1. Legg kyllinglårene i en form og stek dem midt i ovnen ved 180 °C til kyllinglårene er gjennomvarme. Beregn 15-20 minutter.
  2. Skrell potet og skjær dem i litt tykke skiver. Del resten av grønnsakene i passe store biter.
  3. Start med potetskivene og fres dem raskt i panne. Tilsett resten av grønnsakene etterhvert og fres videre til alt er mørt. Tilsett oliven og finhakkede urter rett før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.5135, server:MP-PRD-WEB15 02.06.2023 04:53:45