Kyllinglår med stekte grønnsaker

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Grillede kyllinglår er godt og enkelt. Server med stekte, tykke potetskiver og oppdelte grønnsaker i mange farger.

Ingredienser

  • 8 stk grillet kyllinglår

Stekte grønnsaker

  • 4 stk potet
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk grønn squash
  • 8 stk sorte oliven
  • 1 ss hakkede friske urter

Slik gjør du

  1. Legg kyllinglårene i en form og stek dem midt i ovnen ved 180 °C til kyllinglårene er gjennomvarme. Beregn 15-20 minutter.
  2. Skrell potet og skjær dem i litt tykke skiver. Del resten av grønnsakene i passe store biter.
  3. Start med potetskivene og fres dem raskt i panne. Tilsett resten av grønnsakene etterhvert og fres videre til alt er mørt. Tilsett oliven og finhakkede urter rett før servering.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.