Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 stk. lime i båter
  • 2 ss flytende margarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. vårløk
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 4 ss soyasaus
  • 1 pk fullkornnudler
Del

Kyllingfilet med tomat, vårløk og lime

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllingfilet med tomat, vårløk og lime er frisk på smak og utrolig rask å lage.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 stk. lime i båter
  • 2 ss flytende margarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. vårløk
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 4 ss soyasaus
  • 1 pk fullkornnudler

Slik gjør du

  1. Kok fullkornsnudler etter anvisning på pakken.
  2. Stek kyllingfilet og limebåter i to minutter på hver side på middels varme. Ha på salt og pepper. Senk varmen og etterstek under lokk i 4 minutter.
  3. Finsnitt vårløk og dryss det over pannen sammen med cherrytomater. La det steke med de siste par minuttene.
  4. Hell over soyasaus og rist pannen, slik at smakene blander seg.

Server kyllingfiletene med fullkornsnudler.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant