Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kyllingfilet med tomat vårløk og lime

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 stk. lime i båter
  • 2 ss flytende margarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. vårløk
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 4 ss soyasaus
  • 1 pk fullkornsnudler
Del

Kyllingfilet med tomat, vårløk og lime

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllingfilet med tomat, vårløk og lime er frisk på smak og utrolig rask å lage.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 stk. lime i båter
  • 2 ss flytende margarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. vårløk
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 4 ss soyasaus
  • 1 pk fullkornsnudler

Slik gjør du

  1. Kok fullkornsnudler etter anvisning på pakken.
  2. Stek kyllingfilet og limebåter i to minutter på hver side på middels varme. Ha på salt og pepper. Senk varmen og etterstek under lokk i 4 minutter.
  3. Finsnitt vårløk og dryss det over pannen sammen med cherrytomater. La det steke med de siste par minuttene.
  4. Hell over soyasaus og rist pannen, slik at smakene blander seg.

Server kyllingfiletene med fullkornsnudler.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 09.02.2023 10:57:39