Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet med tomat vårløk og lime

Kyllingfilet med tomat, vårløk og lime

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 stk. lime i båter
  • 2 ss flytende margarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. vårløk
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 4 ss soyasaus
  • 1 pk fullkornsnudler
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllingfilet med tomat, vårløk og lime er frisk på smak og utrolig rask å lage.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 stk. lime i båter
  • 2 ss flytende margarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. vårløk
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 4 ss soyasaus
  • 1 pk fullkornsnudler

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfilet og limebåter i to minutter på hver side på middels varme. Ha på salt og pepper. Senk varmen og etterstek under lokk i 4 minutter.
  2. Finsnitt vårløk og dryss det over pannen sammen med cherrytomater. La det steke med de siste par minuttene.
  3. Hell over soyasaus og rist pannen, slik at smakene blander seg.
  4. Kok fullkornsnudler etter anvisning på pakken.

Server kyllingfiletene med fullkornsnudler.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB13 14.04.2024 17:14:03