Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kyllingfilet med pasta, chili og kapers

Ingredienser

velg antall porsjoner
4  porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 ss flytende margarin
  • 3 båter hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 100 g oliven , gjerne kalamataoliven
  • 2 ss kapers
  • 400 g pasta penne eller annen pasta
Del

Kyllingfilet med pasta, chili og kapers

(4)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hverdagsfavorittene kylling og pasta i en enkel og rask rett som gir smaksløkene en skikkelig fest. Å bruke litt av pastavannet til å lage saus av, er et triks som er mye brukt i Italia. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
4  porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 ss flytende margarin
  • 3 båter hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 100 g oliven , gjerne kalamataoliven
  • 2 ss kapers
  • 400 g pasta penne eller annen pasta

Slik gjør du

  1. Varm en stekepanne og ha i margarin. Når det slutter å bruse er det varmt nok til å legge i kjøttet.
  2. Krydre med salt og pepper og stek kyllingfiletene i 2 minutter på hver side. 
  3. Skru ned varmen og la kyllingfiletene ettersteke under lokk i 4 minutter. Finhakk hvitløk, chili, oliven og kapers og ha det i pannen sammen med kyllingfiletene. Senk varmen, sett på lokk og la kyllingfiletene ettersteke i 4-6 minutter, avhengig av størrelsen. 
  4. Kok pasta etter anvisning på pakken. Ta vare på litt av kokevannet (ca. 1 dl til 4 porsjoner). Hell av kokevannet og ha pastaen tilbake i kjelen. 
  5. Ta kyllingfiletene ut av stekepannen og skjær dem i skiver.
  6. Varm stekepannen med olivenblandingen igjen og tilsett kokevannet fra pastaen. Smak til med litt kvernet pepper.
  7. Hell sausen over pastaen og bland forsiktig.
  8. Legg kyllingskivene på toppen av pastaen og server med en gang. 

Server gjerne med grove minibaguetter ved siden av.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB12 05.12.2022 16:30:57