Kyllingfilet med pasta, chili og kapers

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Hverdagsfavorittene kylling og pasta i en enkel og rask rett som gir smaksløkene en skikkelig fest. Å bruke litt av pastavannet til å lage saus av, er et triks som er mye brukt i Italia. 

Ingredienser

4 Porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 ss flytende margarin
  • 3 båt hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 100 g oliven , gjerne kalamataoliven
  • 2 ss kapers
  • 400 g pasta penne eller annen pasta

Slik gjør du

  1. Varm en stekepanne og ha i margarin. Når det slutter å bruse er det varmt nok til å legge i kjøttet.
  2. Krydre med salt og pepper og stek kyllingfiletene i 2 minutter på hver side. 
  3. Skru ned varmen og la kyllingfiletene ettersteke under lokk i 4 minutter. Finhakk hvitløk, chili, oliven og kapers og ha det i pannen sammen med kyllingfiletene. Senk varmen, sett på lokk og la kyllingfiletene ettersteke i 4-6 minutter, avhengig av størrelsen. 
  4. Kok pasta etter anvisning på pakken. Ta vare på litt av kokevannet (ca. 1 dl til 4 porsjoner). Hell av kokevannet og ha pastaen tilbake i kjelen. 
  5. Ta kyllingfiletene ut av stekepannen og skjær dem i skiver.
  6. Varm stekepannen med olivenblandingen igjen og tilsett kokevannet fra pastaen. Smak til med litt kvernet pepper.
  7. Hell sausen over pastaen og bland forsiktig.
  8. Legg kyllingskivene på toppen av pastaen og server med en gang. 

Server gjerne med grove minibaguetter ved siden av.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.