Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet med pasta, chili og kapers

Kyllingfilet med pasta, chili og kapers

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g pasta penne eller annen pasta
  • 600 g kyllingfilet
  • 2 ss smør eller margarin
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 0,5 dl kalamataoliven uten stein
  • 2 ss kapers
  • 2 ss hakket frisk persille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Både pasta og kylling er hverdagsfavoritter! Her får du dem i en herlig, rask og enkel rett som er en skikkelig fest for smaksløkene. Vi bruker noe av pastavannet til å lage saus av, et triks som er mye brukt i Italia. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g pasta penne eller annen pasta
  • 600 g kyllingfilet
  • 2 ss smør eller margarin
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 0,5 dl kalamataoliven uten stein
  • 2 ss kapers
  • 2 ss hakket frisk persille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne godt, ferskt brød ved siden av. En frisk grønn salat smaker også godt. Kyllingfilet med pasta, chili og kapers

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 17.07.2024 19:20:20