Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kikert- og rødbetrösti

Kikert- og rødbeterösti

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g rødbete
  • 200 g potet
  • 200 g gulrot
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 3 ss olivenolje til steking
  • 0,5 pose ruccula
  • 0,25 pk alfalfaspirer
  • 50 g grovhakkede mandler
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sjekk ut denn herlig røde og knallgode röstien med rødbeter og kikerter sammen med poteter! Dette er en nydelig mettende vegansk röstivariant som fint kan serveres til middag, gjerne med en frisk salat og dressing til. Röstien er også nydelig som tilbehør til stekt kjøtt og fisk. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g rødbete
  • 200 g potet
  • 200 g gulrot
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 3 ss olivenolje til steking
  • 0,5 pose ruccula
  • 0,25 pk alfalfaspirer
  • 50 g grovhakkede mandler

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB11 24.09.2023 23:31:31